ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 0030 210 920 6000
IHG® TOLL FREE: 00 800 3122 1211

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΤΡΟΒΑΤΟΡΕ ΤΟΥ ΤΖΙΟΥΖΕΠΕ ΒΕΡΝΤΙ ΣΤΟ ΗΡΩΔΕΙΟ

Μία από τις σημαντικότερες όπερες του Τζιουζέπε Βέρντι σε ένα από τα ωραιότερα υπαίθρια θέατρα της αρχαιότητας ζωντανεύει μέσα από τις φωνές κορυφαίων ερμηνευτών. Η Τροβατόρε ανεβαίνει στο Ηρώδειο, σε παραγωγή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, αρχιμουσικό τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Μεγάλου Μουσικής Αθηνών, Μίλτο Λογιάδη και με τη συμμετοχή σπουδαίων ερμηνευτών παγκοσμίως, όπως ο Βάλτερ Φρακκάρο, η Τσέλια Κοστέα, ο Δημήτρης Πλατανιάς και η Γιελένα Μανίστινα.

Μελόδραμα του Ρομαντισμού

Η υπόθεση της Τροβατόρε, γεμάτη ανατροπές και πάθος, εκφράζεται μέσα από τις εξαιρετικές μελωδίες σε όλα τα μουσικά μέρη, στις άριες, τα ντουέτα και τα χορωδιακά, που στο σύνολό τους αλλά και το καθένα χωριστά αποτελούν γνώριμο άκουσμα ακόμη και στους μη γνώστες. Η Τροβατόρε είναι πράγματι μία από τις πιο αναγνωρίσιμες όπερες και για αυτό αγαπητή και στο ευρύ κοινό.

Μία εντυπωσιακή παραγωγή

Η Τροβατόρε πρωτοπαρουσιάστηκε στο Ηρώδειο πριν από πέντε καλοκαίρια σημειώνοντας αξιοσημείωτη επιτυχία. Αυτό το καλοκαίρι οι καλλιτέχνες που έχουν αναλάβει τους βασικούς ρόλους αλλά και το σύνολο της παραγωγής –σκηνοθεσία, κοστούμια, φωτισμοί –αναμένεται να επαναλάβουν την επιτυχία γεμίζοντας το Ηρώδειο και τις τέσσερις ημέρες των παραστάσεων. 21, 23, 25, 27 Ιουλίου. Στην ιταλική γλώσσα, με ελληνικούς και αγγλικούς υπέρτιτλους.

Περισσότερες πληροφορίες