ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 0030 210 920 6000
IHG® TOLL FREE: 00 800 3122 1211

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η VANESSA MAE ΣΤΟ ΗΡΩΔΕΙΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Στις 5 Οκτωβρίου ο χώρος του Ηρωδείου αναμένεται να γεμίσει με λάτρεις της βασίλισσας του ηλεκτρικού βιολιού, Vanessa Mae που μαζί με την ορχήστρα της και τους ταλαντούχους τεχνικούς της θα εντυπωσιάσουν με ήχο και φως.

Η πολυδιάστατη προσωπικότητα μίας δυναμικής βιολίστριας

Η πανέμορφη Mae με καταγωγή από την Ταϊλάνδη, γεννημένη στη Σιγκαπούρη και υιοθετημένη από Βρετανό πατέρα έχει πουλήσει εκατομμύρια άλμπουμ και έχει αναδειχτεί ως η πλουσιότερη καλλιτέχνης κάτω των 30 στο Ηνωμένο Βασίλειο για το 2006. Στα 13 της χρόνια έγινε η νεαρότερη σολίστα βιολιού που ηχογράφησε κοντσέρτα Μπετόβεν και Τσαϊκόφσκι την ίδια εποχή. Με Ολυμπιακά μετάλλια στο αλπικό σκι στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες με τη σημαία της Ταϊλάνδης, η Vanessa Mae συμπληρώνει το δυναμικό της προφίλ με έντονη φιλανθρωπική δράση, συμμετέχοντες πολλές φορές σε εκστρατείες του Ερυθρού Σταυρού.

Οι μουσικές επιλογές της παράστασης

Η Mae συνδυάζει κλασική και pop μουσική φέρνοντας στο ευρύ κοινό ένα οικείο, «εύκολο» άκουσμα, το οποίο καταφέρνει να προσεγγίσει το ευρύ κοινό, κάτι που αποδεικνύεται άλλωστε από τα 40 διεθνή Platinum Awards και από τα περισσότερα από 8 εκατομμύρια αντίτυπα κλασικού και ποπ ρεπερτορίου. Τη νύχτα της 5ης Οκτωβρίου το κοινό της Mae αναμένεται να απολαύσει Μπαχ, Μπετόβεν, Μπραμς, Βιβάλντι, Ινδική μουσική, pop τραγούδια και μουσική του Βαγγέλη Παπαθανασίου. Εισιτήρια στα ticketservices.gr και στα καταστήματα public.