ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 0030 210 920 6000
IHG® TOLL FREE: 00 800 3122 1211

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

13, 14, 15, 16, 17: ΠΕΝΤΕ ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ ΣΚΙΩΝ

Το όνομά τους Pilobolus, η παράστασή τους Shadowland, η τέχνη τους ο σύγχρονος χορός, το κοινό τους, περισσότεροι από 800 χιλιάδες θεατές σε όλο τον κόσμο, η επιτυχία τους, αδιαμφισβήτητη!
Μία ομάδα χορευτών του σύγχρονου χορού με βάση την Νέα Υόρκη, οι Pilobolus, έχουν κατακτήσει το κοινό τους μέσα από την έκπληξη, το ξάφνιασμα, την ανατροπή, μέσα από το παιχνίδι του φωτός, με μηχανισμό την ίδια τη σκιά τους! Στο Shadowland ένα κορίτσι ταξιδεύει στον κόσμο των ονείρων με όπλο της τον σύγχρονο χορό και τις σκιές. Μελετημένοι φωτισμοί, χρήση πολυμέσων, κινούμενες οθόνες που εναλλάσσονται, συντελούν σε ένα χοροθέαμα σκιών, όπου οι άνθρωποι «μεταμορφώνονται» σε αντικείμενα, σε ζώα, σε πλάσματα μυστηριώδη, που αλλάξουν όψεις, φοβίζουν, μαγεύουν, σαγηνεύουν και καθηλώνουν τον θεατή.

Η τελειότητα των κινήσεων και της σύγχρονης τεχνολογίας

Οι χορευτές του χορευτικού συγκροτήματος Pilobolus, με άρτια τεχνική κατάρτιση στον σύγχρονο χορό και οι τεχνικοί και τεχνίτες, με κυρίαρχο τον Neil Peter Jampolis, υπεύθυνο των φωτισμών, σχηματίζουν στο «πανί» ό,τι επιθυμούν εκπλήσσοντας κυριολεκτικά τον θεατή. Ακολουθήστε τον δρόμο της μικρής κοπέλας και ονειρευτείτε μαζί της ταξιδεύοντας σε μία χώρα σκιών που θα σας συναρπάσει. Για πέντε ημέρες και 8 παραστάσεις.

Περισσότερες πληροφορίες