ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 0030 210 920 6000
IHG® TOLL FREE: 00 800 3122 1211

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΣΤΟ BISTROT VIENNA

Σιτάρι και νερό, με ή χωρίς αυγά: Τόσο απλά είναι τα υλικά των ζυμαρικών, η ιστορία των οποίων ωστόσο είναι τόσο παλιά που τα ίχνη της χάνονται στους αιώνες. Η καταγωγή τους αποτελεί έριδα για πολλούς λαούς, με τους Ιταλούς, τους Άραβες, τους Κινέζους και τους Έλληνες να διεκδικούν την «πατρότητά» τους.  Ωστόσο, η χώρα των ζυμαρικών είναι η Ιταλία, αφού εκεί βρέθηκε η πρώτη καταγεγραμμένη συνταγή με pasta και αυτή είναι και η χώρα που ξεκίνησε την εμπορική τους διακίνηση και διαφήμιση από τον 18ο αι. έως τις μέρες μας.

Λαχταριστά ζυμαρικά από την ελληνική και ιταλική κουζίνα

Στο Bistrot Vienna τα ζυμαρικά εμπνέουν τους σεφ μας για να δημιουργήσουν γεύσεις παραδοσιακές με τα καλύτερα ζυμαρικά και υλικά της αγοράς. Λαζάνια με κιμά και παρμεζάνα, η αυθεντική συνταγή με την οποία όλοι γνωρίσαμε τα ζυμαρικά. Κανελόνια γεμιστά με σπανάκι, πράσο και τυρί ρικότα, η πιο χορταστική, χορτοφαγική συνταγή, τα περίφημα σιουφιχτά από την Κρήτη με το χοιρινό απάκι και γραβιέρα Κρήτης για ένα πλούσιο σε γεύση πιάτο, Παπαρδέλες με πέστο βασιλικού, προσούτο και παρμεζάνα reggiano για μία καθαρή ιταλική εκδοχή γεύσης.

Ζυμαρικό και για επιδόρπιο!

Λινγκουίνι φράουλας αρωματισμένο με δυόσμο και παγωτό γιαούρτι: Μία δροσιστική εκδοχή για ολοκληρωμένη γεύση ζυμαρικών που εκπλήσσει ευχάριστα για την πρωτοτυπία της και τη νοστιμιά της. Τολμήστε το και θα ανταμειφθείτε!