ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 0030 210 920 6000
IHG® TOLL FREE: 00 800 3122 1211

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

ΓΚΟΥΡΜΕ Α ΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΟ BISTROT VIENNA ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ

Το Bistrot Vienna όλο το Νοέμβριο δημιουργεί και προσφέρει λαχταριστά πιάτα εμπνευσμένα από τα βασικά τους υλικά: Ελληνικά Προϊόντα Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (ΠΟΠ) και Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης (ΠΓΕ) που έχουν ταξιδέψει την Ελλάδα σε όλα τα τραπέζια του κόσμου…

Αυθεντικά, προστατευόμενα ελληνικά προϊόντα

Σας καλωσορίζουμε με ελιές ΠΟΠ, ελιές διαφορετικού χρώματος, μεγέθους, σάρκας και οξύτητας από διαφορετικές περιοχές της χώρας, με διασημότερες ανάμεσά τους της Καλαμάτας, της Άμφισσας, της περίφημες θρούμπες της Θάσου και τις μεγάλες πράσινες της Χαλκιδικής. Δίπλα τους, τι άλλο; Η λέξη που είναι για τους Έλληνες συνώνυμη με το τυρί. Η φέτα λοιπόν, παναρισμένη με τα επίσης προστευόμενα για την καταγωγής τους φιστίκια από την Αίγινα, τη μαρμελάδα από σύκα Κύμης –γλυκά σαν μέλι –και μαζί τους το μέλι, γνήσιο και πλούσια θρεπτικό από το όρος Μαίναλο. Τον κατάλογο των ορεκτικών συμπληρώνει η περίφημη Φάβα Σαντορίνης με ελιές και κρητικό παξιμάδι και η σαλάτα, ελληνική αλλά όχι χωριάτικη, σαλάτα με τις μοναδικά γευστικές πατάτες Νάξου, το εξαιρετικό λαδοτύρι από τη Μυτιλήνη και βινεγκρέτ με μανταρίνια Χίου.

Μοναδικοί τόποι, πλούσια γη, απίθανοι καρποί

Κάθε τόπος και ένα προϊόν γνωστό στους λάτρεις του γκουρμέ. Κάθε προϊόν και ένας τόπος, όμορφος, πλούσιος με έδαφος πρόσφορο για την παραγωγή προϊόντων υψηλής θρεπτικής αξίας και αξιοσημείωτης γεύσης. Από την Ελασσόνα, το αρνάκι που ο σεφ μας επιλέγει να σερβίρει λεμονάτο, με πουρέ από φασόλια γίγαντες από τις πανέμορφες Πρέσπες και ζεστές μελιτζάνες τσακώνικες από το Λεωνίδιο. Για επιδόρπιο, μήλα από το Ζαγόρι Πηλίου, τραγανά και αρωματικά, πασπαλισμένα με σταφίδα κορινθιακή και μέλι και μέλι Μαινάλου. Δίπλα, μους ανθότυρου! Πανδαισία γεύσεων, α λα ελληνικά! Στο Bistrot Vienna, όλον το Νοέμβριο!