ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 0030 210 920 6000
IHG® TOLL FREE: 00 800 3122 1211

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΘΛΗΣΗΣ

Μπορείτε να φανταστείτε έναν εξωτερικό χώρο, ειδικά διαμορφωμένο για δρομείς, που να προσφέρει απρόσκοπτη θέα στην Ακρόπολη, στον Παρθενώνα, στο βράχο του Φιλοπάππου, στο ναό του Ολυμπίου Διός, στο Ζάππειο, στον Εθνικό Κήπο και στο λόφο του Λυκαβηττού;
Ο ιδανικός εξωτερικός χώρος προπόνησης βρίσκεται εδώ, στην καρδιά της Αθήνας, πίσω και ολόγυρα από το Καλλιμάρμαρο, γνωστό και ως Παναθηναϊκό Στάδιο. Η εικόνα του συνδέεται με την αναβίωση των Ολυμπιακών Αγώνων και με τον τερματισμό της κλασικής διαδρομής του Μαραθωνίου Δρόμου.

Το ιδανικό έδαφος τρεξίματος

Στο πέταλο των 500μ. που βρίσκεται πίσω και ολόγυρα από το Στάδιο, πάνω στον πανέμορφο λόφο του Αρδηττού, χιλιάδες δρομείς εδώ και δεκάδες χρόνια, προπονούνται πάνω στο εξαιρετικής ποιότητας έδαφος από καρβουνόχωμα, ατενίζοντας σε κάθε τους βήμα τα μνημεία της πόλης. Επιπλέον, στα δρομάκια του λόφου, αθλητές και περιπατητές έχουν τη δυνατότητα να δοκιμαστούν σε ανηφορικά κομμάτια, να εκτελέσουν διάφορες ασκήσεις, ακόμη και να διαλογιστούν με ασκήσεις yoga.

Πάρτε το «σωστό» δρόμο και ξεκινήστε

Οι δύο κεντρικοί είσοδοι του χώρου ανοίγουν στις 7 το πρωί και κλείνουν στις 10 το βράδυ και βρίσκονται στην αριστερά πλευρά του Σταδίου (οδός Άγρας) και στην πίσω πλευρά (οδός Αρχιμήδους). Μη φύγετε από την Αθήνα χωρίς να δοκιμάσετε να αθληθείτε σε έναν από τους ομορφότερους εξωτερικούς χώρους άθλησης στον κόσμο.

Περισσότερες πληροφορίες