ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 0030 210 920 6000
IHG® TOLL FREE: 00 800 3122 1211

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΟΙ ΚΗΠΟΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ – ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΕΣ ΟΑΣΕΙΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ

Ο Αρδηττός και ο εθνικός κήπος αποτελούν τις μοναδικές εμφανείς οάσεις πρασίνου της πρωτεύουσας που χαρακτηρίζεται από τον βραχώδη χαρακτήρα της και την πυκνή, έντονη δόμηση. Ωστόσο, σαν την περπατήσεις, μικρές οάσεις πρασίνου και ανάπαυλας έρχονται να σε αποζημιώσουν για τις ώρες κάτω από τον καυτό, καλοκαιρινό ήλιο:

Ο κήπος του Βυζαντινού και Χριστιανικού Μουσείου: Επί της οδού Βασιλίσσης Σοφίας, στα φιλόξενα χωμάτινα μονοπάτια της βίλλας της Δούκισσας της Πλακεντίας που φιλοξενεί τους πολυτιμότερους θρησκευτικούς θησαυρούς της Ορθοδοξίας σας περιμένει το δροσερό Café Bistrot Ilissia για να αφεθείτε στη σκιά από τις νεραντζιές και τα κυπαρίσσια. Βασ. Σοφίας 22.
Περισσότερες πληροφορίες

Το καλοκαιρινό καφέ του Αρχαιολογικού Μουσείου: Στο σπουδαιότερο μουσείο της Ελλάδας με τους πολυτιμότερους θησαυρούς της αρχαιότητας σας περιμένει ένα ήρεμος, χαλαρωτικός υπαίθριος χώρος για να ξαποστάσετε έπειτα από τη μεγάλη σας βόλτα στον κόσμο της αρχαίας ελληνικής ιστορίας. Πατησίων 44.
Περισσότερες πληροφορίες

Ο κήπος του Μουσείου της πόλης των Αθηνών: Στην οδό Παπαρρηγοπούλου, ανάμεσα στη Σταδίου και την Παρνασσού, υπάρχει ένα μουσείο που κρύβει την ιστορία της Αθήνας και ένα μικρός κήπος που υπόσχεται ήρεμες στιγμές με δροσερά αναψυκτικά και φρέσκα, λαχταριστά σνακ. Ιωαν. Παπαρρηγοπούλου 5-7.
Περισσότερες πληροφορίες

Κήπος Νομισματικού Μουσείου: Στην καρδιά της Πανεπιστημίου, στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης, βρίσκεται το Νομισματικό Μουσείο, στην πανέμορφη έπαυλη του Σλήμαν. Η δροσιά και η ηρεμία φαντάζουν αναπάντεχα δώρα στην καλοκαιρινή ζέστη. Απολαύστε τα πριν συνεχίσετε το δρόμο σας για την ανακάλυψη της Αθήνας. Πανεπιστημίου 12.
Περισσότερες πληροφορίες

Στους μεσογειακούς κήπους του Κέντρου Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος περπατήστε και ξεχαστείτε από τις ευωδιές των εκατοντάδων αρωματικών που σχηματίζουν τα σχεδιασμένα μονοπάτια του. Ανοικτό από τις 6 το πρωί έως τα μεσάνυχτα. Λεωφ. Συγγρού 364.
Περισσότερες πληροφορίες