ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 0030 210 920 6000
IHG® TOLL FREE: 00 800 3122 1211

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΠΟΥ ΝΑ ΨΩΝΙΣΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Οι αγορές είναι απολύτως συνυφασμένες με τα ταξίδια. Όλοι οι ταξιδιώτες με ελάχιστες εξαιρέσεις λίγο πριν αποχωρήσουμε από έναν τόπο παίρνουμε αναμνηστικά για εμάς και για τους αγαπημένους μας. Το κέντρο αλλά και τα προάστια της Αθήνας προσφέρουν απεριόριστες δυνατότητες για δώρα όλων των ειδών –τρόφιμα, κοσμήματα, ρούχα, αξεσουάρ, αντικείμενα διακοσμητικά και χρηστικά, είδη για το σπίτι.

Στη Βαρβάκειο αγορά για παραδοσιακά τρόφιμα – ούζο, τσίπουρο, ελαιόλαδο και μέλι, παραδοσιακά τυριά, μαστίχα, όσπρια των Μικρών Κυκλάδων, λουκούμια Σύρου, βότανα, ελαιόλαδο και μέλι από την Κρήτη. Ο κατάλογος της γαστρονομίας στην Ελλάδα είναι πλούσιος και πολύτιμος και η Βαρβάκειος αγορά αποτελεί το ιδανικό σημείο για να τον προμηθευτείτε.

Στη Βουκουρεστίου και την Πλάκα για κοσμήματα. Δεκάδες Έλληνες σχεδιαστές, με υλικό τον χρυσό και το ασήμι, δημιουργούν εξαιρετικά κοσμήματα –έργα τέχνης, που συναγωνίζονται σε ομορφιά και νικούν σε κόστος σχεδόν όλες τις αντίστοιχες αγορές της Ευρώπης. Περιηγηθείτε και εντοπίστε.

Στο Κολωνάκι, την Ερμού, το Σύνταγμα, την Κηφισιά και τη Γλυφάδα, τα καταστήματα ρούχων και αξεσουάρ – «φιγουράρουν» σε κάθε σας βήμα, για όλα τα γούστα, όλες τις ηλικίες, για άντρες, γυναίκες και παιδιά. Διάσημοι οίκοι μόδας, Έλληνες και ξένοι σχεδιαστές, καταστήματα εισαγωγής και εμπορίας επώνυμων εταιριών ή και λιγότερο γνωστών αποκαλύπτονται σε κάθε σας βήμα, για κάθε οικονομική δυνατότητα, προσκαλώντας και προκαλώντας σας. Είναι σχεδόν αδύνατον να τους αντισταθείτε.

Στην Πλάκα και στο Μοναστηράκι για αναμνηστικά made in Greece. Ρούχα, τσάντες, κούπες, πιάτα, πίνακες, χαλιά, μπρελόκ, καπέλα, φουλάρια, ό,τι μπορείτε να φανταστείτε, χρήσιμο ή/και διακοσμητικό, μπορεί να φέρει την σφραγίδα «made in Greece» για να θυμίζει σ’ εσάς και στους φίλους σας την επίσκεψή σας εδώ.

Στα Μουσεία για εξαιρετικά αντίγραφα. Μουσείο Ακρόπολης - Μουσείο Μπενάκη - Μουσείο Κυκλαδικής - Βυζαντινό Μουσείο - Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο - αποτελούν ορισμένα από τα δεκάδες μουσεία της Αθήνας που τα πωλητήριά τους προσφέρουν ιδανικές προτάσεις για δώρα υψηλής αισθητικής, σε μεγάλο εύρος τιμής, για φίλους, συγγενείς και φυσικά για εσάς!

Στα Mall για τα πάντα! Στο City Link για shopping με υπογραφή σπουδαίων σχεδιαστών μόδας, Ελλήνων και ξένων. Στο Attica στο κέντρο της πόλης –μέσα στο City link, στο Golden Hall και στο The Mall Athens –για επώνυμα ψώνια από καλλυντικά έως ρούχα και αξεσουάρ για όλους και για όλα τα γούστα. Στο Golden Hall - με 131 εγχώρια και διεθνή εμπορικά σήματα, άνετη πρόσβαση και parking και ακόμη πιο άνετη και φωτεινή περιήγηση. Στο The Mall Athens και στο Athens Metro Mall για αγορές σε περισσότερα από 200 καταστήματα στο πρώτο και 100 περίπου στο δεύτερο, με συνεχείς προσφορές και εξασφαλισμένη θέση στάθμευσης. Στο Factory Outlet στο Smart Park και στο McArthur Glen Designer Outlet Athens για διαρκείς εκπτώσεις σε δεκάδες χιλιάδες τετραγωνικά, για τον άνδρα, τη γυναίκα, το παιδί και το σπίτι.