ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 0030 210 920 6000
IHG® TOLL FREE: 00 800 3122 1211

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΟ ΜΑΣΤΟ

Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου το κέντρο της Αθήνας αναμένεται να γεμίσει με δεκάδες χιλιάδες γυναίκες, άντρες και παιδιά όλων των ηλικιών. Σκοπός του αγώνα που μετρά 35 χρόνια ζωής, παρουσία σε 140 χώρες και περισσότερες από 1 εκατομμύριο συμμετοχές σε όλον τον κόσμο η ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για τον καρκίνο στο μαστό.

Η ιστορία του αγώνα

Η ιδέα του Race for the Cure ανήκει στην Nancy Brinker, μετά από υπόσχεση που είχε δώσει στην αδελφή της Susan G. Komen, η οποία έφυγε από τη ζωή από καρκίνο στο μαστό το 1982, ότι θα έκανε ό,τι μπορούσε για να βρεθεί η θεραπεία της νόσου. Ο πρώτος αγώνας πραγματοποιήθηκε στο Ντάλλας του Τέξας και κατέκτησε όλον τον κόσμο, ευαισθητοποιώντας κάθε χρόνο εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους όλων των ηλικιών.

Η σημασία του αγώνα

Στόχος του αγώνα με αφετηρία και τερματισμό το Ζάππειο είναι η ενημέρωση, η ευαισθητοποίηση και η έμπρακτη στήριξη των γυναικών, τον οποίο αναλαμβάνουν και υλοποιούν χιλιάδες γυναίκες εθελόντριες που έχουν βιώσει την ίδια κατάσταση και επιθυμούν να προσφέρουν με όλες τους τις δυνάμεις για την πρόληψη και την έγκαιρη αντιμετώπιση της νόσου. Τα χρήματα από τη συμμετοχή των δρομέων αλλά και από ανθρώπους που δεν επιθυμούν να τρέξουν αλλά θέλουν να προσφέρουν, δίνονται με απόλυτη διαφάνεια για την επίτευξη των στόχων του αγώνα.

Δηλώστε συμμετοχή

Δηλώστε συμμετοχή, ως εθελοντής ή ως συμμετέχων, ηλεκτρονικά ή σε συγκεκριμένα σημεία εγγραφών, και γίνετε και εσείς κομμάτι της πιο σημαντικής ενημέρωσης για την υγεία των γυναικών, για τον καρκίνο του μαστού που αποτελεί την πρώτη αιτία θανάτου από καρκίνου για τις γυναίκες στον δυτικό κόσμο.

Περισσότερες πληροφορίες