ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 0030 210 920 6000
IHG® TOLL FREE: 00 800 3122 1211

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

3 ΒΑΣΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΙΔΑΝΙΚΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ

Ο τόπος του προορισμού σας για τις επόμενες διακοπές σας έχει ήδη βρεθεί. Τα εισιτήρια έχουν κλειστεί και μένει να κάνετε ίσως το πιο σημαντικό επόμενο βήμα για να εξασφαλίσετε σ’ ένα μεγάλο ποσοστό, την επιτυχή έκβαση των διακοπών σας: Την εύρεση του κατάλληλου ξενοδοχείου.

Θέση: Κεντρικό και εύκολα προσβάσιμο

Που να μείνετε; Μα φυσικά στο κέντρο της πόλης! Το ξενοδοχείο της επιλογής μας πρέπει να είναι σε ένα από τα κεντρικά σημεία της πόλης ή ακόμη καλύτερα περιμετρικά των ορίων της πόλης για εύκολη πρόσβαση –ειδικότερα εάν πρόκειται για πόλεις με έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα. Επιπλέον, το ξενοδοχείο πρέπει να βρίσκεται σε σημείο με εύκολη πρόσβαση στα περισσότερα μέσα μαζικής μεταφοράς –λεωφορεία, μετρό –και φυσικά να διαθέτει υπηρεσία εύρεσης ταξί ή ενοικίασης αυτοκινήτων. Θα πρέπει να νιώθετε ότι μπορείτε ανά πάσα στιγμή να επιστρέψετε σε αυτό, ακόμη και για μία σύντομη ξεκούραση, και να ξαναφύγετε για να απολαύσετε όσα περισσότερα μπορείτε.

Το πολυτελές ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental Athens βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, πάνω σε έναν οδικό άξονα που οδηγεί με ευκολία σε όλα τα σημεία ιστορικού και εμπορικού ενδιαφέροντος της πόλης, στη λεωφόρο Συγγρού. Με ταξί, με αυτοκίνητο ή με λεωφορείο, μπορείτε μέσα σε 10 λεπτά να βρεθείτε στο εμπορικό κέντρο, στην Πλάκα, το Μοναστηράκι, την Ακρόπολη, τη θάλασσα.

Διαμονή: Τύποι Δωματίων για κάθε ανάγκη

Πολλές και με πολλές διαφορετικές επιλογές τιμής! Η σύνθεση με την οποία ταξιδεύουμε –μόνοι, με ένα ακόμη άτομο, με όλη την οικογένεια, με την οικογένεια και το βοηθητικό προσωπικό, με πολλούς ακόμη φίλους, με πολλές ακόμη οικογένειες –προσδιορίζει σε πολύ μεγάλο βαθμό τις απαιτήσεις μας για τον τύπο του ξενοδοχείου. Ένα διπλό, δύο διπλά ενωμένα, δύο διπλά που επικοινωνούν, μία μεγάλη οικογενειακή σουίτα, δύο σουίτες που να επικοινωνούν… Η λίστα των επιλογών πρέπει να είναι μεγάλη για να είναι αντίστοιχα πολλές και οι επιλογές μας. Απαραίτητα συνοδευτικά κάθε δωματίου που «σέβεται» τον υπερπολυτελή του χαρακτήρα, η καθαριότητα και οι υπηρεσίες.

Το ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental Athens διαθέτει 533 δωμάτια, 6 διαφορετικών τύπων –Superior δωμάτια, Deluxe δωμάτια, Οικογενειακά δωμάτια, Δωμάτια για Ανθρώπους με Ειδικές Ανάγκες (ΑμεΑ), δωμάτια Club InterContinental με ειδικά club Προνόμια και Σουίτες διαφόρων τύπων και τετραγωνικών. Όλα τα δωμάτια χαρακτηρίζονται από την υποδειγματική καθαριότητα και τις state of the art υπηρεσίες διαμονής.

Υπηρεσίες & Παροχές

Ευέλικτο check in και check out, Spa, Πισίνα, Γυμναστήριο, Ιδιωτικοί χώροι εστίασης και συναντήσεων, concierge guide, αίθουσες συναντήσεων, θέα! Οι υπηρεσίες και οι παροχές ενός ξενοδοχείου καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό το βαθμό τα «αστέρια» του αλλά και την ικανοποίηση που θα λάβει ο επισκέπτης κατά τη διαμονή του. Οι περισσότερες παροχές ενός ξενοδοχείου καθορίζονται από την υποδομή του, ενώ οι υπηρεσίες και η ποιότητά τους καθορίζονται από το προσωπικό.

Το ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental Athens είναι ένα πολυτελές, 5αστερο ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας που προσφέρει state of the art υπηρεσίες από εξειδικευμένο φιλικό προσωπικό που γνωρίζει την τέχνη της φιλοξενίας. Στους χώρους του υπάρχει γυμναστήριο, Spa, εξωτερική πισίνα, ξεχωριστές υπηρεσίες για τους επισκέπτες των δωματίων Club και των σουιτών, μοναδική θέα στην Ακρόπολη και στην πόλη της Αθήνας, βραβευμένα εστιατόρια και ένα από τα ομορφότερα καφέ της πόλης.