ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 0030 210 920 6000
IHG® TOLL FREE: 00 800 3122 1211

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΤΟ «ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ» ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ

Από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ. Από την 1η Δεκεμβρίου έως τις 7 Ιανουαρίου. Για παιδιά και για όλους όσοι νιώθουν ή επιθυμούν να νιώσουν παιδιά, υπάρχει ένα εργοστάσιο διαφορετικό από τα άλλα. Ένα εργοστάσιο που ζωντανεύει τον κόσμο των Χριστουγέννων και που «ζεσταίνει» την καρδιά, ένας χώρος που σχηματίζει χαμόγελα. Το Christmas Factory στην Τεχνόπολη στο Γκάζι. Βγάλτε εισιτήριο και ξεκινήστε την περιήγηση. Μία ημέρα ίσως να μην είναι αρκετή…

Σχολή μαγείας για μάγους αξιώσεων

Με μία αίθουσα διδασκαλίας και τρεις αίθουσες δοκιμασιών, όσοι ατρόμητοι, μεγάλοι και μικροί, επιθυμούν να μυηθούν στα μυστικά της μαγείας, σε αυτόν τον νέο «μαγικό» χώρο του Christmas Factory, η πραγματικότητα και η φαντασία αναμιγνύονται σε ένα ταξίδι που κάνει μαγικά. Η «σχολή μαγείας» αποτελεί έναν νέο, ολοκαίνουργιο χώρο μαζί με τον γνωστό στο ευρύ κοινό Escape Room που αυτά τα Χριστούγεννα θα φιλοξενηθεί και στους χώρους της Τεχνόπολης για να συμπληρώσει το απαραίτητο μυστήριο της γιορτής.

Ώρα για δράση και αύξηση της αδρεναλίνης

Εάν τα μαγικά κόλπα και τα παιχνίδια μυστηρίου δεν αποδειχτούν επαρκή για να κρατήσουν την αδρεναλίνη σας σε υψηλά επίπεδα, ένα παγοδρόμιο 200τ.μ. για δεινούς χορευτές της παγωμένης πίστας ή και για ατρόμητους που θέλουν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους, τους αναμένει παγωμένο και εξοπλισμένο. Δίπλα, μία ρόδα 20 μέτρων, η ψηλότερη ρόδα του κέντρου της πρωτεύουσας, κοιτάζει πανοραμικά το «Εργοστάσιο των Χριστουγέννων», την Ακρόπολη και όλη την πόλη, ανεβάζοντας το κέφι και την αδρεναλίνη σε όλους όσοι αποφασίσουν να ανέβουν ψηλά!

Λιχουδιές, δώρα και φυσικά καρουζέλ

Σε κάθε στροφή, σε κάθε γωνιά μια έκπληξη: Με αυτό το σκεφτικό οι υπεύθυνοι του Christmas Factory τοποθέτησαν καταστήματα με δεκάδες προτάσεις δώρων για το σπίτι και την οικογένεια, εστιατόρια και ζαχαροπλαστεία με άπειρες επιλογές γευμάτων και λαχταριστών γλυκών και στο κέντρο τους, το περίφημο ιταλικό καρουζέλ, ένα κλασικό παιχνίδι που σηματοδοτεί τα παιδικά μας χρόνια. Το Christmas Factory σας περιμένει να μοιραστείτε μαζί μόνο γέλια, μόνο χαρά, μόνο παιχνίδια, μόνο γιορτινή διάθεση. Φτιάχτηκε για να εσάς και για τα όνειρά σας. Χαρείτε το μαζί με όλη σας την οικογένεια και αφήστε τον εαυτό σας για λίγες ώρες να νιώσει όπως τα παιδιά σας.

Περισσότερες πληροφορίες